benzineprijzen hoax

ALS IEDEREEN MEEDOET DAN HELPT HET

Controle over de benzineprijzen: Zoals het ernaar uit ziet, zullen voor de zomervakanties de benzineprijzen een recordhoogte bereiken. Experts verwachten enorm hoge benzineprijzen. Maar iedereen wil toch juist dat de benzineprijzen omlaag gaan????? Daarom hebben we een gezamenlijke en goede aktie nodig. Niet zo’n idee dat we alleen maar op een bepaalde dag niet gaan tanken. De oliemaatschappijen lachen daarom. Ze weten toch dat men op een bepaald moment weer moet gaan tanken. Is het niet vandaag dan is het morgen, dus dit heeft geen zin.

Philipp Holsworth had een beter idee, dat beduidend meer kans van slagen heeft:

Wij moeten de oliemaatschappijen laten zien dat wij – de klanten – de macht hebben en niet omgekeerd. Met de regelmatig stijgende benzineprijzen moeten wij hierop als klant reageren. De enige mogelijkheid om de benzineprijzen naar beneden te krijgen is om enkele oliemaatschappijen financieel pijn te doen door HUN benzine niet te kopen. Dit kan een grote invloed hebben op de totale benzineprijs en kan tot een benzineprijs-oorlog leiden.

HET IDEE:

Voor de rest van 2004 geen benzine tanken bij twee van de grootste benzinemaatschappijen:

Als beiden geen benzine meer verkopen, worden ze gedwongen om met de prijs naar beneden te gaan om het voor de klanten weer aanlokkelijk te maken om bij hen te tanken. Het werkt echt! Kijk maar hoe het uitwerkte toe boze klanten hun boodschappen niet meer bij Albert Heijn haalden!! Een ware prijzenslag werd ontketend, alles werd goedkoper en Albert Heijn zit weer op zijn oude omzetcijfers!

We kiezen voor SHELL en ESSO!!!!!!! (Zij hebben immers de prijstouwtjes in handen.)

Als deze beide maatschappijen met hun prijs naar beneden gaan dan moeten de overigen ook weer volgen. Als de prijzen weer omhoog gaan dan begint het spel weer opnieuw. Doe allemaal zelf mee, reken er dus niet op dat anderen dit effect voor jou bereiken. En vergeet dus een paar maanden je air-miles of andere spaarpunten!!

Om met dit systeem succesvol te zijn moeten zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn. Stuur naar zoveel mogelijk mensen deze E-Mail. Als iedereen die deze mail krijgt dit echt doet en dit ook naar alle bekenden stuurt dan wordt Nederland binnen no-time overspoelt met deze mail en kunnen we iets doen aan de abnormaal hoge benzineprijzen.

IEDEREEN MOET ER WEL VAN OVERTUIGD ZIJN EN VOLHOUDEN TOTDAT SHELL EN ESSO BEGINNEN MET HUN PRIJZEN TE VERLAGEN.

DIT SYSTEEM WAS IN ANDERE LANDEN AL EFFECTIEF. (BIJVOORBEELD CANADA) HIER GING DE PRIJS NA DEZE AKTIE 12 CENT NAAR BENEDEN. VOORAL IN DE KOMENDE VAKANTIEPERIODE EN EXTRA FEESTDAGEN KAN HET EFFEKT AL GROOT ZIJN ALS ER BIJ SHELL EN ESSO NIET MEER GETANKT WORDT.

Veel succes bij de aktie!