5 bijzondere designs

Een haard, of het nou een houthaard, gashaard of elektrische haard is, brengt niet alleen sfeer in jouw woning, maar is ook een echte eyecatcher in jouw interieur! De ene haard is nog opvallender dan de ander. Speciaal voor jou hebben we de 5 bijzonderste haarden die Haardenexpert aanbiedt onder elkaar gezet.

Jotul F 100

De Jotul F 100 is een kleine houtkachel met bijzondere details. Zo is de zijkant voorzien van een sierlijke opdruk en ook de kachelruit is versierd met mooie bogen. De pootjes van de haard zijn subtiel waardoor de haard niet grof oogt. Ook het handvat heeft een barokke vorm, waar de sierlijkheid vanaf straalt. Kies je voor de Jotul F 100, dan kies je voor details en een sierlijk ‘meubel’.

Jotul F100

Faber Opti-Virtual 360

De elektrische haard Faber Opti-Virtual 360 is een compleet andere haard dan de Jotul F 100. De sfeerhaard heeft een modern en speels design met een warm vuurbeeld die wordt gecreëerd door de Opti-Virtual techniek. De haard is net een kunstwerk en is daarom een opvallende verschijning in jouw interieur!

Faber Opti-Virtual 360

Faber The Buzz Corten

Het bekende merk Faber maakt naast gashaarden voor binnen ook leuke buitenhaarden. De Faber The Buzz Corten is een verrijdbare gasgestookte buitenhaard met een roestige uitstraling. De haard heeft van drie kanten glas, waardoor je van drie kanten kunt genieten van het vuurbeeld. De haard is leverbaar op aardgas en op propaangas. De haard is voorzien van wieltjes, waardoor hij gemakkelijk van de ene naar de andere plek verplaatst kan worden.

Faber The Buzz Corten

Dovre Sense 203GA

De Dovre Sense 203GA is een elegante gashaard met een moderne afwerking en ronde lijnen. De haard heeft een driezijdig vuurzicht waardoor je van drie kanten kunt genieten van de spelende vlammen. De haard is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Dovre Sense 203GA

Dovre Brut 100

De Dovre Brut 100 is een vrijstaande houtkachel met een rank postuur en een hoge ruit. De haard past uitstekend in een industrieel interieur door de stoere details. De haard is beschikbaar in het zwart en geëmailleerd wit. Daarnaast is de haard beschikbaar met korte en lange poten.

Dovre Brut 100

https://www.haardenexpert.nl/houtkachels/dovre-brut-100.html