Kwalitatief en betaalbaar animatie laten maken

Ben je op zoek naar een bedrijf voor hoogwaardige animatie? Dan ben je bij Donker Media in Eindhoven aan het juiste adres. Wij zijn een animatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van animatie video’s. In onze video’s zorgen wij ervoor dat complexe verhalen worden overgebracht naar korte en duidelijke verhalen door gebruik te maken van animatiefilmpjes. Hieronder lees je meer informatie over onze diensten en onze animatie studio.

Marketing met behulp van animatie

Wil je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten met een leuk animatiefilmpje? Dat kun je aan ons team overlaten. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf d.m.v. animatie in het kort wordt uitgelegd aan de klant. Onderzoek heeft laten zien dat het voor klanten leuker is om een animatiefilmpje te zien dan bijvoorbeeld een lap met tekst over je bedrijf te lezen. Met een animatiefilmpje kan een bericht op de juiste manier aan de klant worden overgebracht. Naast dat we jullie bedrijf in de schijnwerpers zetten is het ook interessant om een nieuw product of bepaalde diensten op de markt te introduceren.

Bij ons laat je animatie maken in verschillende vormen. Wij maken zowel 2D als 3D animatie, maar ook whiteboard animatie. Wij zorgen ervoor dat mensen met de animatie worden geïnformeerd, maar ook worden verrast en aangezet tot handeling. Tijdens een gesprek met een van onze medewerkers zorgen wij ervoor dat de boodschap in kaart wordt gebracht, zodat wij precies weten wat de bedoeling is met het animatiefilmpje. Wil je klanten slechts informeren over de werking van complexe producten of diensten? Dan raden we aan om te kiezen voor een explanimation video. Met een explanimation kan er informatie en uitleg worden gegeven over de werking van bepaalde diensten of producten. Het kan ook zijn dat je wilt dat klanten actie ondernemen na het bekijken van het filmpje. Onze mensen weten precies hoe zij een filmpje moeten maken die ervoor zorgt dat een klant overgaat op aankoop of contact opneemt.

De kracht van animatie

Wij geloven in de kracht van het gebruik van animatie om een verhaal over te brengen. Overigens hoeft het maken van animatie niet duur te zijn. Wij hanteren een efficiënte werkwijze waardoor wij de prijzen van onze diensten ook betaalbaar kunnen houden. Op deze manier kun je bij ons voor een schappelijke prijs animatie laten maken van topkwaliteit.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die animatie voor jou kan bieden? Neem dan direct contact op met een van onze mensen of kom langs bij ons kantoor voor een heerlijke bak koffie. Wij zijn te vinden aan de Strijp-S in Eindhoven. Vooraf contact opnemen kan telefonisch via 040 744 02 52 of per mail via contact@donkermedia.nl. Het opvragen van een offerte is vrijblijvend en kan ook via onze website. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Indien je nog geen beeld hebt van onze producten dan raden we aan om een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je namelijk een portfolio met verschillende projecten waar wij aan hebben gewerkt.