Seidensticker overhemden

Seidensticker overhemden, dat zijn mooie en klassieke ontwerpen gecombineerd met een onovertroffen aandacht voor detail en afwerking. Seidensticker kan dan ook niet ontbreken in onze collectie overhemden en shirts voor mannen. Online overhemden kopen? Dan kun je op de Seidensticker-kwaliteit vertrouwen!

Bij Seidensticker vind je dan ook overhemden voor elk type man. Elk van de collecties onder het merk Seidensticker krijgt unieke eigenschappen en een unieke pasvorm mee. Die pasvormen droegen vroeger namen als Splendesto Regular, Schwarze Rose slim fit en Uno Super-Slim maar Seidensticker heeft beslist de meer klassieke benamingen Modern Fit, Regular Fit, Comfort Fit, Tailored Fit, Slim Fit en Ex-slim (extra sterk getailleerd) te gaan gebruiken. Dat zorgt ook voor minder verwarring bij klanten die Seidensticker misschien nog niet zo goed kennen.

Elke man vindt z’n keuze in de Seidensticker collectie overhemden

Reeds lange tijd een klinkende naam in Duitsland, en in de rest van Europa is Seidensticker ondertussen een internationaal bekend merk geworden. Dat komt natuurlijk door de echte klassiekers van het merk die al decennialang goed verkopen (Schwarze Rose!) maar het is ook een gevolg van een slimme strategie van dit modemerk.

Seidensticker ontwikkelde elke collectie zodanig dat ze een unieke eigenheid had maar zorgde er tegelijk voor dat veel verschillende types mannen zich comfortabel zouden kunnen kleden in elk van die verschillende collecties.

En dus kun je een Seidensticker overhemd dragen ook als je een borstomvang 40 hebt (108 cm) en net zo goed als je een strakkere slim fit zoekt (102 cm) of een extra slim fit (98 cm) en zelfs een ultra slim fit (94 cm). Je ziet het Seidensticker overhemden en shirts passen je altijd!

Kwaliteit en degelijkheid

Eén van de redenen dat zovele mannen fan zijn geworden van de Seidensticker-collecties is hun ongelooflijk goede naam als het gaat om duurzaamheid en kwaliteit. De overhemden en shirts van Seidensticker gaan niet enkel vele jaren en talloze wasbeurten lang mee zonder hun vorm en kleur te verliezen, ze scoren ook goed qua verhouding tussen prijs en kwaliteit. Met andere woorden, overhemden van een vergelijkbare topkwaliteit worden door andere modemerken vaak vele malen duurder verkocht dan de Seidensticker overhemden.

Het gouden verleden van Seidensticker

Kledingfabrikant Seidensticker nam een groot risico door vlak na het einde van de Eerste Wereldoorlog z’n Duitse kledingfabriek te openen maar de gok bleek al snel geslaagd. In een mum van tijd groeide Seidensticker uit tot een begrip in de West-Europese modewereld. Met miljoenen mannen wereldwijd die zich soms of regelmatig in een Seidensticker shirt of hemd kleden om te gaan werken, uit te gaan en zaken te doen is Seidensticker echt een onuitwisbaar onderdeel van de mannelijke modecultuur geworden.

Nieuwe evoluties zijn ook steeds op te merken bij Seidensticker want de gouden traditie wordt regelmatig opgefrist met nieuwe ideeën. Zo wordt de zakelijke collectie overhemden (business overhemden) steeds meer uitgebreid terwijl de casual collectie overhemden van Seidensticker regelmatig op de kar van trendy vernieuwingen springt. Ook de strijkvrije overhemden van Seidensticker kennen een groeiend succes.

Van Rome tot New York

Seidensticker winkels tref je tegenwoordig in alle wereldsteden aan. Het is het ultieme bewijs dat dit klassieke merk voor heren overhemden een plaats aan de top veroverd heeft. Milaan, Rome, New York of Parijs, Seidensticker vind je overal!