Waarom het huren van een laptop of tablet een goed idee is

Het verhuren van laptops en tablets is ideaal voor uitzendbedrijven, softwareontwikkelaars, bedrijfs- en software trainings seminars, die tijdelijke werknemers willen uitrusten voor seizoensprojecten, beurzen of audits.

Flexitrent.com biedt computerapparatuur van bedrijfskwaliteit aan vele bedrijven in het hele land. Deze bedrijven zien deze apparatuur en service als een waardevol hulpmiddel. Maar met de lage kostprijs van tablets en laptops, wat zijn nu precies de voordelen van het huren?

Blijf up-to-date met de technologie van uw laptops

Niets is zo waardevol als IT-apparatuur voor een bedrijf. Op hoeveel kantoren nemen oude laptops en computers heel wat ruimte in kasten in? Door het huren van tablets en laptops kun je op een verstandige manier geld uitgeven, terwijl je profiteert van de voortdurende vooruitgang in computertechnologie. Onderscheid je van je concurrenten door de nieuwste modellen te huren en aan je klanten te laten zien dat je een bedrijf bent dat voorop loopt.

Rendabel

Dit is met name relevant als je moet bezuinigen op zakelijke uitgaven. Wanneer je een laptop of tablet moet kopen voor een paar vergaderingen, trainingssessies of voor een specifiek bedrijfsevenement is een definitieve aankoop vaak niet rendabel. Waarom zou je geen laptop of tablet huren voor de gelegenheid waar je deze nodig hebt en je bedrijf wat geld besparen? De prijzen voor het huren van tablets en laptops zijn ongelooflijk betaalbaar en veel logischer dan het kopen van apparatuur, vooral als je het niet zo vaak gebruikt.

Gemakkelijk

Een laptop of tablet huren voor een korte periode is ook een geweldige manier om te zien of je tevreden bent met een bepaald apparaat zonder veel geld te verspillen. Stel dat je de Lenovo Tablet Hybrid inhuurt voor een specifieke conferentie en dan realiseer je je dat je hem misschien meer zou gebruiken dan je dacht. Je vindt de tablet bijzonder gebruiksvriendelijk en aangepast aan je behoeften. Dan kun je alsnog definitief deze aankopen zonder dat je het risico loopt dat je niet tevreden bent over de kwaliteit.

Geen opslagruimte vereist

Het huren van laptops en tablets is een goed idee als je weinig kantoorruimte hebt. Het opslaan van laptops en de bijbehorende apparatuur kan veel essentiële fysieke ruimte in beslag nemen die je voor andere dingen nodig kunt hebben. Zeker als je de laptop of tablet maar zelden nodig hebt, is het interessanter om enkel maar op kantoor te hebben wat je vaak gebruikt. Zo houd je de zaken overzichtelijk en creëer je een mooiere werkomgeving.

Pas je bedrijf aan voor thuiswerk en plaats onafhankelijk werken

Werknemers werken meer dan ooit van thuis uit, moeten reizen of werken vanaf reis een gedeelde werkplek. Het huren van laptops en tablets kan je werknemers helpen om vanaf andere locaties dan hun kantoor toch even productief te zijn. Op die manier pas je je bedrijf aan aan de veranderende en flexibele behoeften van werknemers.

Het verhuren van laptops en tablets voor korte periodes de meest populaire verhuurdienst bij Flex It Rent. Zo helpen ze bedrijven en particulieren al meer dan 20 jaar met het huren van een laptop of tablet. Hun aanbod bestaat uit een grote voorraad apparaten van A-merken zoals Lenovo, Hewlett Packard, Dell, Acer en Apple. Met hun flexibele service en laagsteprijsgarantie zijn ze de ideale partner voor je bedrijf.