CleanPort biedt twee maanden kosteloos Managed E-mail Filtering

  • Bron (c) 2005, VirusAlert

De Nederlandse beveiligingsspecialist CleanPort stelt bedrijven in staat twee maanden kosteloos gebruik te maken van CleanPort Managed E-mail Filtering.

Door dit aanbod ervaren bedrijven de voordelen van werken zonder spam. Met de CleanPort-oplossing worden e-mailberichten van bedrijven automatisch buiten het bedrijfsnetwerk gefilterd op virussen, spam, phishing, ongewenste content en hoax-berichten. De CleanPort-oplossing filtert op internetniveau en is eenvoudig te activeren zonder installatie van software en hardware.

“Voor veel bedrijven is het een verademing om zonder spam te werken”, aldus Jeroen Oostendorp, CTO van CleanPort. “Spam leidt vaak tot tijdverspilling en verwarring. Als Internet Service Providers en bedrijven spam direct bij de bron filteren, voorkomen zij verdere verspreiding. De hoeveelheid spam neemt dan vanzelf af. Wij hopen dan ook dat veel bedrijven het huidige aanbod aangrijpen om de proef op de som te nemen met CleanPort Managed E-mail Filtering.”

Dankzij CleanPort Managed E-mail Filtering hoeft de mailserver – één van de meest kwetsbare internetservers – alleen e-mail binnenkomend via CleanPort te accepteren. Hierdoor komt alleen de gefilterde en daarmee gewenste e-mail binnen. Inmiddels maken een duizendtal bedrijven en tal van internet providers gebruik van CleanPort Managed E-mail Filtering.

Bij de Nederlandse klanten die de oplossing toepassen, bestaat ruim 80% van de totale mailstroom uit spam. CleanPort Managed E-mail Filtering verwijdert gemiddeld 99% van deze spam. Van de totale mailstroom is op dit moment 5% een virus. CleanPort heeft een bewezen trackrecord van 100% virusfiltering. Meer informatie over CleanPort Managed E-mail Filtering en het nieuwe aanbod is te vinden op www.cleanport.com

Over CleanPort
CleanPort Managed Email Security verzorgt de beveiliging van het e-mailverkeer voor een honderdtal bedrijven in de gezondheidszorg, de financiële en zakelijke dienstverlening en xSP’s. CleanPort levert op internetniveau, dus buiten het bedrijfsnetwerk, beveiliging tegen virussen en spam. Het systeem wordt 24/7 centraal beheerd en voortdurend geüpdatet. CleanPort completeert verschillende commerciële beveiligingsproducten met de in eigen beheer ontwikkelde ProTAG-scanner.

Deze geavanceerde oplossing herkent en isoleert verdachte mail. CleanPort levert klanten op regelmatige basis gedetailleerde rapportages over onderschepte virussen en andere relevante gegevens.

Het hoofdkantoor van CleanPort is gevestigd in Doetinchem, met vestigingen in Engeland, Duitsland, Rusland en Israël. Voor meer informatie: www.cleanport.com