Instituut Collectie Nederland kiest voor Panda Software

  • Bron (c) 2002, VirusAlert

Het Instituut Collectie Nederland (ICN) heeft voor de interne- en externe beveiliging van haar computers en netwerken gekozen voor Panda Software. Voor het ICN gaf kwaliteit hier de doorslag: Wij zijn bijzonder tevreden over de kwaliteit én de ruime functionaliteit van het pakket dat Panda Software biedt.”

ICN
Het ICN is een nationaal kennisinstituut dat kwaliteitsverbetering van beheer en behoud van roerend cultureel erfgoed tot doel heeft. Het ICN is in april 1997 ontstaan uit een fusie van het Centraal Laboratorium voor Onderzoek van Voorwerpen van Kunst en Wetenschap, de Opleiding Restauratoren en de Rijksdienst Beeldende Kunst. Het ICN is een onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Panda Software levert de snelste en meest gebruiksvriendelijke oplossing voor beveiliging tegen virussen, mede dankzij automatische updates, maximale snelheid en een minimaal gebruik van systeembronnen. Gebaseerd op de eigen, hoogwaardige technologie detecteert Panda EnterpiseSuite automatisch alle virussen en garandeert een 100% virusvrije interne en externe communicatie. De ‘heuristic scan’ detecteert bovendien nieuwe, nog onbekende virussen. Ruud Groenboer, manager Benelux van Panda Software over de keuze van ICN: “Het is voor ons een geweldig compliment dat we mogen bijdragen aan de beveiliging van een instituut dat de bescherming van ons cultureel erfgoed als doel heeft.”

Panda Software

Panda Software (www.pandasoftware.com) is een vooraanstaand internationaal ontwikkelaar van antivirussoftware voor multinationals, midden- en kleinbedrijf en voor thuisgebruikers. De volledig in eigen huis ontwikkelde technologie heeft meerdere onderscheidingen en kwaliteitscertificeringen ontvangen van erkende instituten als WestCoast Labs, ICSA en Checkmark. De combinatie van het beveiligingsconcept van bedrijfsnetwerken met een gratis non-stop ondersteuning (24u/365d) heeft een ommekeer teweeggebracht in de computerindustrie. Het hoofdkantoor van Panda Software is gevestigd in Bilbao (Spanje) en er zijn wereldwijd 45 vestigingen.