Kaspersky Lab breidt aanbod retail producten uit

  • Bron (c) 2006, VirusAlert

Update retail dozen en dvd’s
Kaspersky Lab Benelux introduceert per 1 juli speciale update retail dozen en dvd’s van haar Kaspersky Personal producten: Kaspersky Anti-Virus 6.0 en Kaspersky Internet Security 6.0.

Resellers kunnen hun klanten een extra service bieden, doordat deze naast de huidige Kaspersky producten nu ook de verlengingen in de winkel kunnen aanschaffen. “Tot nu toe was het alleen mogelijk om verlengingen van een jaarlicentie via onze online winkel aan te schaffen”, legt Martijn van Lom, Sales Manager Benelux, uit. “Door speciale update-versies aan te bieden brengen wij deze licentievernieuwingen terug naar de winkel. Hiermee belonen wij resellers de inspanningen die zij verrichten om Kaspersky producten te verkopen.”

Kaspersky OEM versie
Vanaf 1 juli is ook de OEM versie van Kaspersky’s nieuwe 6.0 software leverbaar. Hiermee biedt zij resellers de mogelijkheid om de Kaspersky Personal producten extra voordelig aan te bieden bij de verkoop van een PC of laptop. “Voor projecten vanaf duizend OEM licenties kunnen wij zelfs de software personaliseren met het logo en de huisstijl van de reseller”, aldus Van Lom. Een link in de software zorgt ervoor dat de reseller een marge op de licentieverlengingen ontvangt. “Er zijn vele mogelijkheden voor dit soort grote projecten. We nemen hierin een heel flexibele houding aan naar de reseller”.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde secure content management oplossingen aanbiedt, die thuisgebruikers en grote netwerkomgevingen beschermt tegen virussen, spyware, spam en hackers. Kaspersky Lab Benelux is de Benelux vestiging van Kaspersky Lab Inc met sales, marketing en technische ondersteuning. Ook is in de Benelux een onderdeel van het Kaspersky Laboratorium gevestigd, waardoor kwaadwillige programma’s en bestanden ook lokaal snel kunnen worden gedetecteerd en geanalyseerd en updates snel beschikbaar gesteld kunnen worden.