Kaspersky Lab ontvangt drie prestigieuze SC Magazine Awards

  • Bron (c) 2007, VirusAlert

Kaspersky Lab, het internationale softwarebedrijf dat geavanceerde secure content management oplossingen biedt, heeft drie SC Magazine Awards ontvangen.

De nieuwste oplossing van Kaspersky Lab: ‘Kaspersky Open Space Security’ is uitgeroepen tot ‘Best Anti-Malware solution’, Best SME Security Solution en ‘Best Security Product’ van 2007. De awards werden door Eugene Kaspersky, tijdens InfoSecurity Europe in Londen, persoonlijk in ontvangst genomen.

De toonaangevende SC Magazine Awards worden jaarlijks uitgereikt voor de beste producten en diensten in de informatie beveiliging industrie. De winnaars worden bepaald door een deskundige vakjury en de lezers van het tijdschrift. ‘Jaarlijks worden zo’n 1300 bedrijven genomineerd’ aldus Paul Fisher, hoofdredacteur van SC Magazine. ‘Deze awards zijn de meest prestigieuze in hun soort en worden alleen uitgereikt aan bedrijven die uitmuntend presteren’.

Eugene Kaspersky, mede oprichter en hoofd anti-virus lab, is zeer verheugd met en trots op deze resultaten. ‘Deze awards staan symbool voor de verdere erkenning van de rol die Kaspersky speelt bij de bescherming van bedrijven’.

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab biedt ‘s werelds snelste bescherming tegen IT-dreigingen, zoals virussen, spyware, crimeware, hackers, phishing en spam. De producten van Kaspersky Lab bieden hoogstaande detectie en de snelste reactiesnelheid voor thuisgebruikers en bedrijven. De Kaspersky technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande security bedrijven. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kaspersky.nl, of ga naar www.viruslist.com voor de meest recente informatie over anti-virus, anti-spyware, anti-spam en andere IT beveiligingszaken.