Kaspersky Lab organiseert cybercrime forum tijdens InfoSecurity Europe 2007 (Londen UK)

  • Bron (c) 2007, VirusAlert

Kaspersky Lab, het internationale softwarebedrijf dat geavanceerde secure content management oplossingen biedt, organiseert tijdens Infosecurity Europe een speciaal forum over cybercrime.

Forum
Tijdens het forum, getiteld ‘In Step And One Step Ahead: Securing Your Changing Business Environment From Evolving Threats’ gaan Eugene Kaspersky en zijn team van experts onder andere in op de huidige stand van zaken met betrekking tot malware, de ontwikkeling van malware in de toekomst en de gevolgen van malware voor het bedrijfsleven. Het forum vindt plaats op woensdag 25 april van 14:00 tot 16:00 in de London Room, Olympia, Londen.

Presentatie
Naast het forum presenteert Eugene Kaspersky ‘Work Without Frontiers: Securing Today’s Open Space Business’. Deze presentatie richt zich met name op de toenemende mobiliteit van werknemers. Mobiele apparatuur bevat steeds waardevollere data en is daarom vaker een aantrekkelijk doelwit voor virusschrijvers. Tijdens de presentatie gaat Eugene Kaspersky in op de gevolgen hiervan met betrekking tot netwerkbeveiliging. Deze presentatie vindt plaats op donderdag 26 april van 10:40 tot 11:05 in het Business Theatre.

Daarnaast zullen er elk uur presentaties gehouden worden over de evaluatie van malware en de huidige cybercrime omgeving. Deze presentaties vinden plaats op de Kaspersky Lab stand (stand nummer F180).

Over Kaspersky Lab

Kaspersky Lab biedt ‘s werelds snelste bescherming tegen IT-dreigingen, zoals virussen, spyware, crimeware, hackers, phishing en spam. De producten van Kaspersky Lab bieden hoogstaande detectie en de snelste reactiesnelheid voor thuisgebruikers en bedrijven. De Kaspersky technologie wordt wereldwijd toegepast in producten en diensten van vooraanstaande security bedrijven. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kaspersky.nl, of ga naar www.viruslist.com voor de meest recente informatie over anti-virus, anti-spyware, anti-spam en andere IT beveiligingszaken.