Kerio Control, superieure netwerkbescherming met gemakkelijke beheertools

  • Bron (c) 2011, VirusAlert

Kerio Control 7 is de nieuwste beveiligingsoplossing van SpicyLemon, leverancier van bijvoorbeeld ESET (o.a. NOD32) producten. De UTM-firewall is ontworpen om midden- en kleinbedrijf optimaal te beschermen tegen een breed scala van serieuze online bedreigingen die het bedrijfsnetwerk in één keer kunnen verlammen. De automatische geüpdate beveiligingslaag van Kerio Control detecteert en voorkomt nieuwe bedreigingen. Kerio Control biedt netwerkbeheerders onder andere flexibele policy tools, QoS control, gedetailleerde netwerk monitoring en bovendien één van de snelste en meest betrouwbare VPN server in de markt.

Nienke Ryan, product en strategie manager is content met de nieuwe toevoeging aan het producten- en dienstenpakket van SpicyLemon. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe beveiligingsoplossingen maar blijven daarbij voortdurend kritisch. We willen alleen het beste op het gebied van beveiligingssoftware. Kerio Control past goed bij onze eisen; het biedt organisaties superieure netwerkbescherming met gemakkelijke beheertools.”

Belangrijkste kenmerken Kerio Control

Unified Threat Management: beschermt tegen de laatste bedreigingen met behulp van de ingebouwde snort IDS, application layer firewall, antivirus en P2P Eliminator.

User Management: houd controle op internetactiviteit en –productiviteit. Met user-based policies, internet monitoring en web content filtering.

Quality of Service: prioriteren van de flow van belangrijk netwerkverkeer. Met link load, balancing, traffic shaping en connection failover.

Flexible Deployment: ongeëvenaarde flexibiliteit. Kerio Control kan worden ingezet als software install, als een virtual machine of als een hardware appliance.

Over SpicyLemon
SpicyLemon is beveiligingsspecialist van onder andere een nieuwe generatie virusbeveiliging en spamfilters, namelijk NOD32 van ESET en Caretaker AntiSpam. Een nieuwe generatie, omdat de producten sneller en betrouwbaarder werken dan concurrerende producten en net even anders dan anders functioneren. Bovendien gebruiken de producten hiervoor een minimum aan systeem-resources.