LaCie introduceert de LaCie Big Disk Hi-Speed USB 2.0

  • Bron (c) 2005, VirusAlert

LaCie introduceert de LaCie Big Disk Hi-Speed USB 2.0, een betaalbare en gebruikersvriendelijke harde schijf met een hoge opslagcapaciteit tot 1 TB. Via een USB-poort is deze drive eenvoudig aan te sluiten op alle typen PC’s zonder installatie van ^software. Hierdoor is de LaCie Big Disk Hi-Speed USB 2.0 ideaal voor het maken van backups van diverse werkstations en voor het gebruik van toepassingen die veel ruimte vergen. De draagbare drive heeft een robuuste aluminium d2-behuizing. Deze drive is het eerste product dat standaard met One-Click Backup ^software wordt geleverd, waardoor het mogelijk is om bestanden in één klik op te slaan.

Zodra de drive is aangesloten op de universele USB-poort van een PC of Mac is uitwisseling van afbeeldingen, grote bestanden of kantoordocumenten direct mogelijk. “Gebruiksgemak is absoluut kenmerkend voor de LaCie Big Disk Hi-Speed USB 2.0.”, zegt Ward Bauwens, Area Manager Benelux bij LaCie. “In combinatie met de hoge prestaties en de betaalbaarheid biedt deze complete drive de beste kwaliteit in zijn prijsklasse.”

De Big Disk Hi-Speed USB 2.0-modellen van 500 GB en 600 GB hebben geen ventilator en werken daardoor bijna geruisloos. Bij het 1 TB-model zorgt de nieuwe Smart Fan-technologie voor automatische koeling als dat nodig is. Bovendien is er door de aluminium d2-behuizing een betere spreiding van de warmte. Deze wordt weggevoerd van de interne schijf wat de levensduur ten goede komt. De drives zijn te stapelen, in een rek te monteren of rechtop te plaatsen.

Prijzen
300964EK 500 GB Big Disk USB2.0 319 EUR incl. BTW
300990EK 600 GB Big Disk USB2.0 459 EUR incl. BTW
300966EK 1 TB BigDisk USB2.0 949 EUR incl. BTW

Tot 1 TB opslagcapaciteit in een solide aluminium behuizing
USB-connectiviteit en gebruik zonder installatie van software
Nieuwste koeltechnologie
One-Click Backup Software

Beschikbaarheid
De LaCie Big Disk Hi-Speed USB 2.0 is beschikbaar vanaf eind oktober via de LaCie-websites en het gespecialiseerde dealernetwerk van LaCie. De Big Disk Hi-Speed USB 2.0 wordt geleverd met alle benodigde kabels en twee jaar beperkte garantie. Kijk voor meer informatie op: www.lacie.nl of http://www.lacie.com/be/products/product.htm?pid=10188 en http://www.lacie.com/be/products/product.htm?pid=10312