Maak kennis met de doorkijk gashaard!

Een gashaard met doorkijk geeft een hoop sfeer aan een ruimte. Afhankelijk van de plaats waarop de gashaard wordt ingebouwd, kan door huisgenoten in meerdere ruimtes, op hetzelfde moment worden genoten van een prachtige ambiance. Een haard brengt namelijk rust en warmte.

Afhankelijk van de voorkeur, is de doorkijk gashaard op diverse plaatsen in te bouwen.
Verfijnde techniek
De ontwikkeling van sfeervolle haarden heeft niet stilgestaan. Dit heeft ertoe geleid dat de hedendaagse haarden, een ware lust voor het oog zijn. De gashaarden, die voorzien zijn van imitatie houtblokken, komen zeer realistisch over. Oog voor sfeer en detail is hiermee dus waargemaakt.

Niet alleen de houtblokken hebben een realistische uitstraling. De brander techniek wordt tegenwoordig op een dusdanige manier toegepast, dat hierdoor een nagenoeg realistische illusie van houtvuur wordt gecreëerd. Dit wordt bereikt, door de branders strategisch te plaatsen. Soms wordt de brander zelfs in het imitatiehout verwerkt. Dit geeft het geheel een natuurgetrouwe uitstraling en maakt de haard tot een echte sfeermaker.
Voordelen gashaard
Een veilige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare gashaard, die toch het gevoel geeft alsof er een echte haard brandt. Dat is de charme van een gashaard. De doorkijk voegt een extra dimensie toe aan het geheel. Heb jij een vaste wand van jouw woonkamer naar jouw keuken, dan is het plaatsen van een doorkijk haard een absolute aanrader. Zo kan je te allen tijde het behaaglijke gevoel ervaren, die een sfeervolle haard met zich meebrengt. Tijdens het koken, maar ook als je in de woonkamer met het hele gezin televisie kijkt.
Door de strakke vormgeving kan de haard naadloos overgaan in de muur, of in een haardmeubel, mocht hij daarin geplaatst worden. Dit vergroot de beleving die jij zult ervaren bij de gashaard.
Stijl
Van klassiek en traditioneel tot minimalistisch en modern. Voor elk huis en elke inrichting is een haard te vinden, die perfect bij jouw gewenste stijl past. De gashaard kan naar wens ook, in een voor jou speciaal op maat gemaakt haardmeubel, worden geplaatst. Aangezien de doorkijk haarden in diverse prijsklassen verkrijgbaar zijn, kan het niet anders dan dat jij er eentje zult vinden, die volledig aan jouw wensen voldoet. Gun jezelf zo’n prachtige blikvanger en vergroot direct jouw woongenot.

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Flamboyant Buitenleven en De Marketing Reus.

Doorkijk gashaard