McAfee leider in Enterprise Antispyware

  • Bron (c) 2006, VirusAlert

Onafhankelijk onderzoek kwalificeert McAfee AntiSpyware Enterprise als “Leader” op basis van complete beheer- en rapportagemogelijkheden
Amsterdam, 17 januari 2006 – McAfee, Inc. wereldleider op het gebied van Intrusion Prevention en Risk Management, maakt vandaag bekend dat het bedrijf een kwalificatie als ‘Leader’ heeft gekregen, op grond van een uitstekende beoordeling van de beheer- en rapportagemogelijkheden. Dat staat in het Wave rapport van Forrester van januari, “Enterprise Antispyware, Q1 2006”. Volgens het rapport, waarin McAfee in alledrie van de door Forrester gehanteerde categorieën – productaanbod, strategie en marktpresentie – een perfecte score noteert, is McAfee op dit moment leider in enterprise anti-spyware. In het rapport wordt McAfee® AntiSpyware Enterprise een goede keuze genoemd voor volledige client security, een verdere bevestiging van de unieke marktpositie die McAfee momenteel bekleedt waar het gaat om geïntegreerde totaaloplossingen voor complete systeembeveiliging.

In het rapport worden acht leveranciers van zelfstandig functionerende of als onderdeel van een breder beveiligingssysteem opererende anti-spyware oplossingen met elkaar vergeleken en beoordeeld op een totaal van ruim 100 afzonderlijke criteria. Forrester heeft zich onder meer gebaseerd op ander onderzoek, productdemonstraties en feedback van gebruikers. Uit de resultaten komt met name naar voren dat McAfee bijzonder goed presteert in bescherming tegen nieuwe vormen van spyware.