MsnKerberos@mm hoax

Beste mensen

Verleden jaar omstreeks 9 mei om 8.00 in de voormiddag is het gevaarlijkste virus ooit gemaakt.Het gaat onder de naam Win32.MsnKerberos@mm. Dit virus verspreid zich via een tot nog toe onbekende manier,maar volgens Symantec,McAffee en VirusAlert.Nl zijn er reeds 8 miljoen mensen in Europa alleeen al geinfecteerd.

Omdat het virus zich steeds verbergt voor Anti-Virus software,word dit niet gedetecteerd. Maar zonder dat je het weet,ben je al geinfecteerd.
Hetzelfde gebeurde met mij,ik heb het ook zitten.
Het virus zoekt eerst ALLE email adressen die er op de pc staan!!!dus al u contactpersone,ALLE emails die in u Inbox staan enz.Dan maakt het een verbinding met dat email adres via poort 750 en 88.Dan de volgende keer dat degene van wie het email adres is zen emails checkt,word het virus automatisch naar zen pc gestuurt en geopent.En dan is het kwade al geschied. :'(

En het erge is,op 9 mei,9 juni,25 juli en 13 augustus gaat het virus willekeurig bestanden van je pc deleten.maar dat is niet alles,het verstuurt je password naar al je contactpersonen van msn en verstuurt ook nog het bestand met al je contactpersonen in.Dus als je niet wil dat dit gebeurt moet je het virus stoppen!
Verder kan het virus ook je w8woord van je internet verbinding,je w8woord van je pc en zelfs het w8woord van beveiligde bestanden bekend maken aan je contactpersonen.

Dus het is bijna zover,volgens schattingen van Symantec zullen op 9 mei (de eerst volgende dag waarop het virus schade zal toebrengen) ongeveer meer dan 36 miljoen mensen wereldwijd gegevens verliezen enz.
9 mei!!! onthoud dat!die datum is een jaar na dat het virus werd geschreven.Gelukkig heeft de virusschrijver Anti-Virus Bedrijven 1 jaar de tijd gegeven om er iets op te vinden,maar het heeft niet mogen baten.Er zijn al te veel mense geinfecteerd.Dus de enigste manier om toch nog iets te doen,was door een email te verspreiden in 50 verschillende talen.Deze email is daar de nederlandstalige versie van.Dus omdat het zou kunnen dat jij ook al geinfecteert bent,moet je volgende regels volgen als je geen schade wilt.

Ga naar Start;Zoeken en typ daar Kerberos.dll in.W8 ff tot het virus is gevonden.
Dit virus verschuilt zich meestal in de "System Directory" van je pc
\system of \system32
Als het virus daar is moet je het virus stoppen!!!
Volgens av-bedrijven zijn er 3 manieren om dit virus te stoppen:
1) de simpelste: Formateer u volledige harde schijf en bid dat je nooit meer geinfecteerd word met MsnKerberos.
2) verbreek je internet verbinding en w8 tot de epidemie over is voor je weer online komt!
3) de beste manuer: Ga naar die bewuste kerberos en VERWIJDER dit!
rechtermuisknop en verwijderen is het makkelijkste.maar PAS OP.Nu staat het virus in je prullenbak,dus maak je die ook leeg en dan ben je ervan verlost.

Het virus word NIET gedetecteerd door Norton,Mcaffe enz omdat ze het simpel weg niet kunnen scannen.

Verstuurt dit emailtje naar iedereen waarvan je zen email adres hebt,ofdat je hem/haar nu afkan of ni.Zelfs naar degene die het mailtje naar jou heeft gestuurt,Beter 10 keer de email krijge,dan niet

Wees gewaarschuwd! 9 Mei!!! is de eerste keer dat het virus probleme zal geven.!