NAI ontvangt als 1e AV-bedrijf award van Novell.

  • Bron (c) 2002, VirusAlert

(persbericht)

Network Associates Ontvangt Als Eerste Antivirusbedrijf De Software Developer Excellence Award Van Novell.

McAfee NetShield for NetWare nu het enige antivirusproduct met Novell’s “Yes, Tested and Approved” certificatie.

De McAfee Security divisie van Network Associates (NYSE: NET) maakte vandaag bekend dat het tijdens Novell’s jaarlijkse BrainShare gebruikersconferentie als eerste antivirusbedrijf de Software Developer Excellence Award van Novell heeft ontvangen. McAfee Security ontvangt deze award voor de ondersteuning die het biedt aan Novell NetWare, in de vorm van McAfee NetShield voor NetWare.

NetShield voor NetWare, het enige antivirusproduct met Novell’s “Yes, Tested and Approved” certificatie, beschermt NetWare servers tegen virussen, wormen en andere kwaadaardige codes. De NetShield voor NetWare software is speciaal ontwikkeld om de meer dan vier miljoen NetWare servers die wereldwijd in gebruik zijn te beschermen. De software speurt naar geïnfecteerde bestanden in het verkeer tussen de servers en wanneer het zulke bestanden ontdekt, worden deze automatisch geschoond, geïsoleerd of verwijderd.

“De technologie van McAfee Security blijft Novell klanten voorzien van eerste klas bescherming tegen bedreigingen zoals virussen en wormen,” verklaarde Michael Simpson, vice president en general manager van Novell’s Cross-platform Services Group. “We zijn dan ook blij dat we de Software Developer Excellence Award hebben kunnen uitreiken aan McAfee Security en we kijken uit naar verder succes en groei van onze samenwerking.”

“Dat we het enige antivirusbedrijf zijn dat de Software Developer Excellence Award heeft mogen ontvangen onderstreept de kracht van onze producten en onze toeweiding aan de relatie met Novell,” vertelde Michael Callahan, senior director product marketing van McAfee Security. “Gebruikers van NetWare kunnen blijven rekenen op de bekroonde NetShield antivirustechnologie die virusvrije bestandsuitwisseling van en naar NetWare servers garandeert”

Over McAfee Security
McAfee Security is een productdivisie van Network Associates die bedrijven beschermt tegen beveiligingsinbreuken, virusaanvallen en gemengde bedreigingen (‘blended threats’). McAfee Security biedt uitgebreide netwerkbescherming dankzij geavanceerde technologieën voor antivirus, encryptie, desktop firewall, indringersdetectie, kwetsbaarheidanalyses en managed security. Alle McAfee Security producten en diensten worden ondersteund door de vooraanstaande antivirus-onderzoekorganisatie McAfee AVERT (Anti-Virus Emergency Response Team). Dit team heeft remedies ontwikkeld voor grote uitbraken zoals LoveLetter, CodeRed en Nimda. Voor meer informatie: zie link hieronder.

Over Network Associates Inc.
Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, is marktleider op het gebied van beveiliging- en beschikbaarheidoplossingen voor e-business ondernemingen. Network Associates bestaat uit drie productgroepen. McAfee levert antivirusproducten, Sniffer Technologies is expert op het gebied van netwerkbeschikbaarheid en systeembeveiliging, en Magic Solutions biedt webgebaseerde service desk oplossingen. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.nai.com.