Nieuwe versie Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 MP2 biedt extra functionaliteit

  • Bron (c) 2005, VirusAlert

Kaspersky Lab lanceert de nieuwe versie van Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 – Maintenance Pack 2 (MP2). Deze nieuwe versie bevat niet alleen uitgebreide functionaliteitverbeteringen, het heeft nu ook nog gebruiksvriendelijkere opties in de architectuur, de technologie en de processen.

Kaspersky Anti-Virus Personal Pro is de professionele oplossing in de Kaspersky Lab thuisgebruikers productlijn. Het product is bedoeld voor de gevorderde computergebruiker, die de maximale controle wil hebben over de instellingen van de Anti-Virus beveiliging.

De nieuwste mogelijkheden
– Spyware bescherming; met de installatie van de nieuwe versie zijn gebruikers nu ook beschermd tegen Spyware. Hiervoor baseert de software zich op een database van ruim 2000 bekende programma’s.
– Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 MP2 beschermt gebruikers van aanvallen via het Internet via de nieuwe personal firewall van het programma.
– De nieuwe interface zorgt voor een hoger gebruiksgemak. Met name het creëren van persoonlijke antivirus scan instellingen is nu een stuk eenvoudiger. Ook het produceren van een rapport met bedreigingen die door de antivirus database zijn ontdekt is vereenvoudigd.

De voordelen
– De iChecker technologie om virussen te vinden en te scannen vraagt minder van uw systeemgebruik
– Gebruikers kunnen uitzonderingen aangeven gebaseerd op bestands-naam of -type
– Door middel van een nieuwe functie is het mogelijk om alle bescherming tijdelijk uit te schakelen (om bijvoorbeeld de computer te herstarten)
– Recente updates in kleine paketten zorgen voor een snelle actualisatie van de database.

Spyware
Hoewel de ICT-wereld pas een paar jaar spreekt over de term Spyware detecteerde en neutraliseerde Kaspersky Lab deze vorm van bedreiging al voor het eerst in 1996. “Het is dus een misverstand dat Kaspersky Anti-Virus niet beschermt tegen Spyware”, aldus Emmeke Jansen, marketing manager bij Kaspersky Lab Benelux. “Hoewel wij de term Spyware nooit op die wijze hebben toegepast beschermt Kaspersky Anti-Virus welzeker tegen deze kwaadaardige bedreiging”.

Upgrade
Huidige gebruikers van Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 met een geldige licentie kunnen de Maintenance Pack 2 upgrade gratis downloaden via: Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0 – Maintenance Pack 2

Nog niet in het bezit van een licentie? Deze kun je klik hier direct aanschaffen!