Outerbrains 2002. Het event voor hackers e.a. begint vrijdag.

  • Bron (c) 2002, Moenen.org

Komende vrijdag begint Outerbrains 2002, hét driedaags evenement voor hackers, coders en demo-sceners. Dit evenement, bedoeld voor ongeveer 500 personen, wordt gehouden in congrescentrum “De Nobelaer” in Etten-Leur.

Een snel netwerk, een hightech bioscoopzaal en verschillende competities moeten er voor zorgen dat bezoekers zich geen minuut vervelen.
Zo zullen verschillende wedstrijden, waaronder een ‘hack-me’-wedstrijd, een designwedstrijd en een mp3 componeer wedstrijd, worden gehouden om de kennis en vaardigheden van de bezoeker op de proef te stellen. Een kundige jury zal de opdrachten beoordelen en prijzen uitreiken welke door sponsors van het evenement beschikbaar zijn gesteld.

Inschrijven voor Outerbrains is nog steeds mogelijk. De entreeprijs moet betaald worden aan de ingang en bedraagt 35 euro (vrouwen mogen gratis naar binnen). Het evenement begint aanstaande vrijdag 27 september om 18.00u en zal duren tot zondag 29 september 16.00u. De bezoeker wordt aangesloten op het lokale (snelle) netwerk, wat verschillende ftp- en webservers zal bevatten. Tevens zijn er slaapzalen, een bioscoopzaal en is er een 24-uurs cafetaria aanwezig, zodat de bezoeker niks te kort zal komen.