Panda Software lanceert betaversies die Vista-compatibel zijn

  • Bron (c) 2007, VirusAlert

Panda Software lanceert nieuwe Vista-compatibele versies van Panda Internet Security 2007 en Panda Antivirus + Firewall 2007. Gebruikers die momenteel een vorige versie in huis hebben, kunnen de definitieve nieuwe versie gratis downloaden zodra die beschikbaar is. Belangrijke vernieuwing is het automatisch blokkeren van kwaadaardige websites en rootkitdetectie. Bovendien is Panda Internet Security 2007 voortaan ook voorzien van een back-upfunctionaliteit. Deze betaversies zijn vanaf vandaag beschikbaar.

Panda Internet Security 2007

De nieuwe Panda Internet Security 2007 beschermt zowel Windows Media Center als Windows Tablet PC. Een belangrijke innovatie is het back-upsysteem. Zo kunnen gebruikers kopies maken van bestanden en folders en die opnieuw herstellen als het nodig zou zijn. De back-upwizard maakt het mogelijk dat gebruikers gemakkelijk en snel kunnen beslissen wat ze willen bewaren en hoe vaak. Dankzij het automatisch blokkeren van websites met spyware en phishingwebsite worden deze bedreigingen gestopt nog voor ze de gebruikers bereiken. De nieuwe Internet Security 2007 beschikt ook over rootkitdetectie. Die markeert geïnfecteerde bestanden en verwijdert ze.

Panda Antivirus+Firewall 2007

Windows Vista biedt een hogere level van veiligheid in vergelijking met vorige versies. Toch is die beveiliging nog steeds niet afdoende om het hoofd te bieden aan de belangrijkste internetbedreigingen. Er is dus zeker behoefte aan bijkomende beveiliging door externe applicaties. Panda Antivirus+Firewall 2007 is hier een mooi antwoord op. De firewall biedt zelfs bescherming voor WiFi-netwerken, detecteert netwerkmalware en is voorzien van een compleet Inbraakdetectiesysteem.

Windows Vista Information Center

Panda Software richtte het “Windows Vista Information Center” op. Daar vinden gebruikers alle informatie met betrekking tot de compatibiliteit van Panda-oplossingen met Windows Vista. Gebruikers kunnen er eveneens alle Vista-compatibele producten downloaden: http://www.pandasoftware.com/Vista.