Panda stelt Vistaupdates gratis ter beschikking

  • Bron (c) 2006, VirusAlert

Panda Software zal al zijn gebruikers gratis voorzien van een upgrade waarmee de Panda beveiligingssoftware compatibel wordt met Windows Vista.

“Momenteel werken de technici in Bilbao volop aan een upgrade die de beveiligingssoftware van Panda compatibel maakt met Vista, het nieuwe besturingssysteem van Windows. Zodra die upgrade van Panda beschikbaar is, verdelen we die gratis onder al onze gebruikers. Dit zowel voor thuisgebruikers als businessklanten”, vertelt Ruud Groeneboer, managing director van Panda Software Benelux. “Windows is altijd bepalend geweest inzake besturingssystemen. Vista zal meer dan waarschijnlijk de fakkel van Windows XP overnemen. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we die updates gratis verschaffen aan al onze gebruikers. Op die manier kunnen gebruikers onbezorgd gebruik blijven maken van hun computer én beveiligingspakket. Ook als die draaien op Windows Vista”

Gebruikers zullen de software die compatibel is met Vista gratis kunnen downloaden via www.pandasoftware.com/vista. Via datzelfde Windows Vista Information Center kunnen gebruikers meer informatie krijgen en betaversies downloaden.

Verder zal Panda Software stickers aan de Panda dealers uitdelen. Die stickers kunnen op de retaildozen geplakt worden en vermelden dat voor het betreffende product een gratis Vista-upgrade beschikbaar is.