Paypal beleidsaanpassing (phishing)

Onderstaand bericht is dus onwaar cq. onjuist, het betreft een phishing bericht.

De verzender probeert op deze manier vertrouwelijke gegevens van de ontvanger te ontfutselen. Reageer niet op de e-mail. Stuur het bericht niet door en verwijder het!

===================================================
De inhoud van het bericht luidt:
===================================================

Van: “PayPal” Onderwerp: Lees de vernieuwde gebruikersovereenkomst van PayPal
Datum: 10 april 2014 02:30:19 CEST
Aan:
Antwoord aan: “PayPal”

Lees de vernieuwde gebruikersovereenkomst van PayPal
Als dit bericht niet juist wordt weergegeven, klik hier
Voeg paypal@e.paypal.nl aan uw contacten toe zodat onze nieuwsbrieven niet als spam worden gezien.

PayPal

Beleidsaanpassingen in de
PayPal-gebruikersovereenkomst

Beste ,,

PayPal wil online betalen zo makkelijk en veilig mogelijk maken voor onze gebruikers. Dit betekent dat onze Gebruikersovereenkomst zo nu en dan moet worden aangepast.

Om er zeker van te zijn dat u op de hoogte bent van de laatste aanpassingen, hebben we ze voor u op een rijtje gezet op onze website:

Wat moet ik doen?

1.Klik hier om de Beleidsaanpassingen te lezen of typ www.paypal.nl in een nieuw browserscherm, ga naar ‘Juridische overeenkomsten’ en klik vervolgens op ‘Beleidsaanpassingen’.
2.Lees de Beleidsaanpassingen goed door. Ze bevatten belangrijke juridische informatie over hoe en wanneer de wijzigingen in onze Gebruikersovereenkomst in werking treden. Klik hier om de Beleidsaanpassingen te lezen.
3.U hoeft niets te doen als u akkoord gaat met de wijzigingen, de aanpassingen treden dan automatisch in werking. Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, kunt u op de pagina’s met Beleidsaanpassingen lezen wat u kunt doen.

Let op: de huidige Gebruikersovereenkomst blijft geldig totdat de nieuwe aanpassingen in werking treden.

Met vriendelijke groet,

PayPal

Wachtwoord vergeten | Hulp | Veiligheid | Contact

Hoe kunt u een spoof of phishing bericht herkennen?

Als Nederlandstalige PayPal-rekeninghouder zult u berichten van PayPal altijd in het Nederlands ontvangen. Wij spreken u altijd aan met uw voor- en achternaam of de bedrijfsnaam van uw PayPal-rekening. Wij vragen nooit om gevoelige informatie zoals rekening- of creditcard gegevens. Onjuist taalgebruik, spelfouten of afwijkende termen duiden op vervalsing. E-mails waarin met klem wordt verzocht een bepaalde actie direct uit te voeren omdat uw rekening gevaar loopt of berichten waarin haast is geboden omdat uw account anders geblokkeerd gaat worden, zijn onbetrouwbaar en kunnen op phishing duiden. Klik, in geval van twijfel, nooit links in verdachte berichten aan. Klik hier om te lezen hoe u zich tegen spoof en phishing kunt beschermen.
Deze e-mail is verzonden naar willem@image-in-image.com, omdat uw e-mailvoorkeuren zijn ingesteld voor het ontvangen van beleidswijzigingsberichten.
Copyright © 1999-2014 PayPal. Alle rechten voorbehouden. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Société en Commandite par Actions. Gevestigd te: 22-24 Boulevard Royal, L-2449, Luxemburg, R.C.S. Luxemburg B 118 349.

===================================================
einde bericht
===================================================