Refurbished pc’s kopen voor op kantoor

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe computer, denk je misschien niet aan opgeknapte modellen. Maar er zijn verschillende redenen waarom het kopen van een opgeknapte pc een slimme zet kan zijn voor jouw bedrijf. Allereerst is een refurbished pc kopen vaak veel goedkoper dan gloednieuwe modellen. Ze worden ook geleverd met dezelfde garantie als nieuwe machines, dus je bent gedekt als er iets misgaat.

Wat is een refurbished pc?

Een refurbished pc is een computer die eerder is gebruikt, maar is schoongemaakt en gerepareerd zodat deze weer als nieuw is. Veel mensen kiezen ervoor om refurbished pc’s te kopen omdat ze goedkoper zijn dan het kopen van een nieuwe. Er zijn echter enkele risico’s verbonden aan het kopen van een opgeknapte pc. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de pc die je koopt goed is schoongemaakt en gerepareerd. Anders kun je een virus of andere malware op de pc krijgen. Bovendien moet je de garantie controleren voordat je een gereviseerde pc koopt. Sommige garanties dekken alleen de onderdelen die zijn vervangen, in plaats van de hele computer. Zolang je je bewust bent van de mogelijke risico’s, kan het kopen van een opgeknapte pc een geweldige manier zijn om geld te besparen!

Voordat je er een koopt

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden als je overweegt opgeknapte pc’s voor je kantoor te kopen:

 

– Zorg ervoor dat je bij een betrouwbare bron koopt. Controleer beoordelingen en zorg ervoor dat de verkoper een goed retourbeleid heeft. Maak bijvoorbeeld kennis met https://gogreenit.nl/!

 

– Zoek naar een pc die is gecertificeerd door de fabrikant. Dit betekent dat het is geïnspecteerd en gerepareerd door het bedrijf dat het heeft gemaakt, zodat je weet dat het in goede staat verkeert.

 

– Krijg garantie. Zelfs als de machine gecertificeerd is, is het altijd een goed idee om een ​​garantie van de verkoper te krijgen. Zo ben je gedekt als er iets misgaat.

 

Neem ten slotte de tijd om de verkoper te onderzoeken. Koop alleen bij betrouwbare bronnen om oplichting te voorkomen. Met deze tips in gedachten kun je erop vertrouwen dat het kopen van een opgeknapte pc een geweldige manier is om geld te besparen.