Solcon samen met Samsung in VoIP voor MKB

  • Bron (c) 2006, VirusAlert

Internet Service Provider Solcon komt met een nieuwe totaaloplossing voor telefonie en internet bestemd voor de kleinzakelijke markt. De dienst bestaat uit Solcon ADSL en Voice over IP (bellen via internet) in combinatie met de nieuwste IP telefooncentrale van Samsung.

Solcon voorziet hiermee in een belangrijke hiaat in de markt. Internetbellen voor consumenten heeft inmiddels een grote vlucht genomen. Ook grootzakelijke oplossingen waren al geruime tijd beschikbaar. Voor bedrijven tussen 2 en 10 werknemers was nog geen adequate oplossing voorhanden. Met het nieuwe dienstaanbod van Solcon kunnen nu ook MKB-bedrijven optimaal profiteren van alle voordelen van VoIP.

Op de nieuwe telefooncentrale van Samsung kunnen 10 draadloze wifi-telefoontoestellen worden aangesloten. Solcon kan deze oplossing leveren in de vorm van een totaalpakket inclusief een Solcon VoIP account, een ADSL-verbinding en een ADSL-modem, waarop een aansluiting op het bedrijfsnetwerk en een fax mogelijk is. Ook de hosting van de website van een bedrijf en een volledig automatische backupdienst via internet is bij Solcon mogelijk.