Studiedag over IT Security op 8 februari 2006

  • Bron (c) 2005, VirusAlert

Uit onderzoek blijkt dat de informatiebeveiliging bij de Nederlandse organisaties niet op orde is. Vaak is er een reactieve aanpak, maar geen proactieve aanpak. Veel bedrijven ondervinden hierdoor enorme financiële schade voor hun business.

De studiedag IT Security biedt u concrete handvatten om in te zetten in uw organisatie. Door middel van praktijkcases, lezingen, live demo´s en workshops hoort u van prominente specialisten wat voor úw organisatie de beste oplossingen zijn op gebied van informatiebeveiliging.

Met belangrijke praktijkcases van:
Microsoft; Beveiliging, visie en concrete maatregelen
Praktijkcase Univé; Managed Security Services in de praktijk
Resultaten Marktonderzoek Heliview

Verder komen er onder andere de volgende lezingen aan bod:

Presentatie Marktonderzoek Heliview Research
Heliview heeft een onderzoek uitgevoerd onder 600 managers over informatiebeveiliging. De resultaten worden gepresenteerd. Iedere bezoeker ontvangt gratis een executive summary van dit onderzoek.

Beveiliging: visie en concrete maatregelen
In deze lezing vertelt Martin Vliem, IT Security Architect bij Microsoft Nederland over maatregelen die u kunt treffen om risico’s tot een minimum te beperken. Hoe beter bijvoorbeeld eindgebruikers op de hoogte zijn, hoe beter ze omgaan met beveiliging.

Nog meer boeiende lezingen en praktijkcases worden gegeven door Symantec, Appsense, Avensus, Azlan en CleanPort.

Uw dagvoorzitter is Paul Overbeek, auteur van het boek “Informatiebeveiliging onder controle” en werkzaam bij KPMG. Aan het eind van de dag worden 10 boeken onder de aanwezige deelnemers verloot.

Bovendien ontvangt iedere bezoeker gratis een executive summary van de onderzoeksresultaten van het Heliview onderzoek over Security. Meer informatie & inschrijven klik hier .