Symantec en Veritas ronden fusie af

  • Bron (c) 2005, VirusAlert

Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC) en VERITAS Software Corp. (Nasdaq: VRTS) hebben vandaag bekendgemaakt dat zij hun fusie volgens plan hebben afgerond na de formele goedkeuring door de aandeelhouders van beide bedrijven. De overeenkomst is definitief per 2 juli 2005 en betekent dat alle aandelen VERITAS zijn omgezet in het recht om aandelen Symantec te ontvangen en dat VERITAS-aandelen niet langer worden verhandeld.

Door deze fusie van marktleiders op het gebied van storage software en security software kan Symantec zakelijke klanten nu voorzien van een effectievere manier om hun meest waardevolle bezit – hun informatie – te beveiligen en te beheren. Symantec levert nu oplossingen op het gebied van informatiebeveiliging en –beschikbaarheid op elk platform en aan klanten van elke grootte.

————–

Over Symantec
Symantec is wereldwijd leider in oplossingen die de beveiliging, beschikbaarheid en integriteit van informatie waarborgen voor organisaties en particulieren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cupertino, Californië, en het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 40 landen. Meer informatie is te vinden op de hieronder vermelde website.