Symantec komt met Vista compatible Norton versie

  • Bron (c) 2007, VirusAlert

Gebruikers van Norton Internet Security en Norton AntiVirus krijgen beschikking over verbeterde opsporing van malware dankzij continue bescherming door SONAR-technologie

Symantec heeft bekendgemaakt dat Norton Internet Security, Norton AntiVirus en Norton Confidential op tijd Vista-compatible zullen zijn voor de publieke release van het besturingssysteem Windows Vista voor consumenten. Kopers van Norton Internet Security 2006 of 2007, Norton AntiVirus 2006 of 2007 of Norton Confidential – ontworpen voor het besturingssysteem Windows XP – komen in aanmerking voor een gratis upgrade om compatibel te zijn met Windows Vista.

Daarnaast maakte Symantec bekend dat klanten met een abonnement op Norton Internet Security en Norton AntiVirus in aanmerking komen voor een technologische update. Dankzij technologie waarover Symantec de beschikking heeft gekregen door de overname van WholeSecurity kan het Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) de detectie van malware significant verbeteren en gebruikers van Norton Internet Security en Norton AntiVirus beschermen tegen de steeds sneller veranderende en steeds onvoorspelbaarder wordende internetbedreigingen. SONAR is gedragsdetectietechnologie die beschermt tegen kwaadaardige code voordat standaard virus- en spywaredetectiedefinities zijn gemaakt.

“We hebben de reeds bekroonde bescherming van Norton verbeterd en doen er alles aan om te garanderen dat onze klanten ook onder het nieuwe besturingssysteem Vista volledige bescherming genieten”, aldus Rowan Trollope, vice-president van de bedrijfseenheid Consumenten van Symantec. “Dankzij ons servicemodel op abonnementbasis kunnen we onze klanten voorzien van de meeste geavanceerde beveiligingstechnologie – zoals bijvoorbeeld SONAR – zodra deze beschikbaar wordt, zodat de klant altijd over de meest actuele bescherming beschikt.”