Systemen van E-mail Security bedrijf CleanPort dagelijks getest door HACKER SAFE.

  • Bron (c) 2005, VirusAlert

De website en Management Tool Myaccount van CleanPort worden dagelijks extern gescanned op mogelijke beveiligingslekken. Bij het verschijnen van hun nieuwe website heeft CleanPort besloten deze dienst uit te laten voeren door Hacker Safe.

CleanPort beseft zich als geen ander dat hun Managed E-mail Security omgeving de ultieme plek is voor hackers om aan een schat van persoonlijke gegevens te komen. Beveiliging had daarom altijd al de grootste aandacht. Om hun eigen inspanningen te verifiëren laat CleanPort hun omgeving nu dagelijks controleren op beveiligingslekken.

De vele klanten van CleanPort kunnen nu ook zelf zien dat de dagelijkse testen goed zijn doorstaan door het HACKER SAFE logo op de website. Dit logo is geen statisch gif-plaatje maar een dynamisch gegenereerde image die met de dagelijkse scan (op port-, netwerk- en applicatieniveau) “verdient” moet worden. Dagelijks worden de testen aangepast aan nieuwe beveiligingslekken.

“De volledige beheerde dienst die CleanPort aanbiedt, scant dagelijks miljoenen berichten op virussen, spam en andere ongewenste inhoud. Parallel aan het beveiligen van de e-mail voor onze klanten is het uiteraard ook belangrijk dat onze website en het klant login systeem -CleanPort MyAccount- veilig is. Hiervoor maken wij gebruik van Hacker Safe, dit systeem controleert onze systemen dagelijks op de veiligheid,” licht Jeroen Oostendorp, CTO van CleanPort, toe.

“Wij waren aangenaam getroffen door de eerste testresultaten. Zij kwamen er nagenoeg foutloos doorheen, slechts enkele informatieve meldingen, wat hoogst zelden gebeurt” aldus Rudy Janz,
sales manager van Business to You. “Het is daarom goed dat ook hun klanten nu kunnen zien dat er secuur wordt omgegaan met de gevoelige informatie in de vele berichten die dagelijks de CleanPort systemen passeren.”