Trend Micro en RSA bundelen krachten tegen online aanvallen

  • Bron (c) 2009, VirusAlert

RSA, de beveiligingsdivisie van EMC, gaat de real-time bedreigingsinformatie van Trend Micro combineren met zijn eigen FraudAction-dienst. Bedrijven in de gehele wereld zijn hierdoor nog beter beschermd tegen bestaande en nieuwe online bedreigingen die kunnen leiden tot identiteitsdiefstal.

De RSA FraudAction-dienst van het 24×7 RSA Anti-Fraud Command Center is vanaf nu nauw verbonden met de Trend Micro Smart Protection Network™-infrastructuur. Hierdoor is deze real-time bedreigingsinformatie, die Trend Micro wereldwijd verzamelt, ook direct beschikbaar voor klanten van de RSA FraudAction-dienst. Het Trend Micro Smart Protection Network is een cloud-client contentbeveiligingsinfrastructuur die gebruikers beschermt tegen online bedreigingen.

Als resultaat van de samenwerking heeft de RSA FraudAction-dienst meer informatie over wereldwijd verspreide en verdachte crimeware, zoals virussen, spyware en spam, en andere malware. De RSA-dienst kan nu online aanvallen nog beter kwalificeren, analyseren, monitoren, blokkeren en onschadelijk maken. Klanten worden hierdoor effectiever beschermd tegen online misdaad.

“De combinatie van het Trend Micro Smart Protection Network en de RSA FraudAction-dienst zorgt ervoor dat klanten online meer vrijheid hebben. Ze kunnen ervan op aan dat hun persoonlijke informatie veilig is”, zegt John Maddison, vicepresident van Trend Micro. “Trend Micro werkt samen met RSA aan de veiligheid van persoonlijke gegevens en online identiteiten.”