Trend Micro maakt Malware Blog breed toegankelijk

  • Bron (c) 2006, VirusAlert

Meest actuele TrendLabs-informatie over spyware, bots en wormen direct beschikbaar

Trend Micro heeft zijn Malware Blog opengesteld voor een breed publiek. Via dit blog houdt het bedrijf iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schadelijke code. De updates worden door de onderzoekers zelf op het blog geplaatst. Hierdoor zit er in sommige gevallen slechts een paar minuten tussen de ontdekking van een bedreiging en de publicatie van informatie hierover. De Trend Micro Malware Blog is gratis te bezoeken via de onderstaande link.

De Trend Micro Malware Blog wordt gemaakt door verschillende Trend Micro-specialisten uit de gehele wereld. Zodra deze beveiligingsexperts een specifieke gebeurtenis of belangrijk probleem tegenkomen dat van belang is voor gebruikers, plaatsen zij de informatie op de blog.

Onlangs werden na de ontdekking van een nieuwe phishing-actie screenshots van de specifieke e-mails op de blog geplaatst. Gebruikers konden deze beelden vergelijken met ontvangen mails en zo het risico verminderen. De Trend Micro Malware Blog bevat informatie over beveiligingsupdates en over nieuwe vormen van malware-aanvallen.